Hoe helpt Content Mijn Website ?

Hoe kan het schrijven van artikelen uw bedrijf helpen?

Content


Een van de oudste maar nog steeds effectievere technieken om gerichte potentiële klanten naar websites te krijgen en ze in kopers te veranderen, is op informatie gebaseerde marketing. Dit heet Content Marketing. Dit is de reden waarom het schrijven van artikelen, inzendingen en publicaties op een recordhoogte staat.

Er bestaan veel websites waar u een artikel kunt plaatsen zoals deze. Er zijn weinig veelvoorkomende fouten die mensen maken voordat ze hun artikel indienen en door over die fouten te praten, kunt u beter begrijpen hoe het schrijven ervan uw bedrijf kan helpen.

Fouten:
1) De reden om artikelen te promoten verwarren met de reden om ze te schrijven.
Bij het schrijven van een artikel zijn de belangrijkste voordelen van het promoten van de branding, het genereren van leads en promotie, die allemaal deel uitmaken van uw optimalisatie process. Er is echter één reden waarom u artikelen schrijft, en dat is om uw publiek over een onderwerp te informeren of aan te trekken om iets bij u te kopen. Het is enorm belangrijk dat uw content op dit feiten is gebaseerd, anders zal u falen als uw reden alleen is om ​​verkoop te promoten.

Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat u erachter komt hoe u mensen ertoe kunt brengen uw artikel te lezen, en als ze uw artikel lezen, zijn ze geïnteresseerd in het onderwerp dat u aan het schrijven bent, misschien hebben ze zelfs een probleem op dat gebied, waardoor ze een kijkje op uw website nemen, om te zien of er nog meer gerelateerde problemen of overeenkomsten zijn met hun eigen "problemen" waar ze tegen aan lopen.

2) Het niet realiseren en maximaliseren van de promotie mogelijkheden van content marketing.

U zult waarschijnlijk al weten dat uw artikel links naar uw site kunt genereren vanuit de artikel mappen zelf, en ook vanaf alle sites die uw artikel uit deze mappen publiceren. Deze techniek staat bekend als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en het opbouwen van links naar uw website is een geweldige manier om de website ranking door de zoekmachine te verbeteren. Een andere populaire manier om de ranking te verhogen, is door aandacht te besteden aan het gebruik van relevante zoekwoorden op strategische plaatsen in het artikel. Overdrijf dit echter niet, want het kan een averechts effect op u hebben. Een goede maatstaf is om te streven naar een zoekwoorddichtheid tussen de tien en vijftien procent.

U moet er niet alleen naar streven dat uw artikel wordt geaccepteerd door artikeldirectory's, maar u moet er uiteindelijk naar streven dat het wordt gebruikt door uitgevers die in de directories zoeken naar website content. U moet het potentieel dat dit kan hebben voor uw promotie inspanningen niet onderschatten, aangezien veel van deze uitgevers honderden of duizenden regelmatige bezoekers hebben die uw artikel zouden kunnen bekijken. Als u begint met het schrijven van een artikel dat content van goede kwaliteit bevat, zal de promotie van uw bedrijf daar een gevolg van zijn, maar als u de volgorde omdraait en probeert meer belang te hechten aan de promotiekant, werkt het misschien niet zoals verwacht. In het bedrijfsleven is er een oud gezegde: "als je op geld mikt, kun je worstelen, maar als je naar tevredenheid streeft, zal dat geld volgen". In ons geval is goede content dat gene wat uw lezers tevreden zal stellen in zijn zoektocht naar kennis.

3) Artikelen maken met content die uw lezers niet helpt.

Je doet jezelf waarschijnlijk tekort omdat je je geloofwaardigheid vermindert door iets nutteloos te schrijven. Helaas halen veel slecht geschreven, niet informatieve artikelen de artikelsites, en dan gaat het potentieel om opgepikt te worden door webmasters die op zoek zijn naar kwaliteits content zeker ook verloren. De voordelen van één uitgever met honderdduizend websitebezoekers die uw artikel oppikken, zouden voor u voldoende stimulans moeten zijn om een goed ​​informatief artikel te schrijven.

Als je het onderwerp dat je aan het schrijven bent niet kent of er geen autoriteit over hebt, wordt onderzoek naar het onderwerp erg belangrijk. De keuze is aan u over hoe toegewijd u bent in het vergroten van de bekendheid van uw artikel, en dus ook van uw website. Op een basisniveau kunt u ervoor kiezen om een ​​paar backlinks uit artikel directories te krijgen, of met een beetje meer moeite kunt u genieten van een enorme bekendheid door het leveren van content van hoge kwaliteit.

Meer informatie en of benieuwd wat wij voor uw website kunt betekenen? kunt u lezen op onze website https://www.rmdplay.nl


Rmdplay
Giessenburg 8
2135 EN Hoofddorp
Nederland
023-4100777








Reacties

Populaire posts van deze blog

25 voorbeelden van portfolio's voor copywriting + wat u moet opnemen en hoe u uw eigen kunt bouwen

15 tips om uw SEO te verbeteren

I88 Esports