15 tips om uw SEO te verbeteren

 15 tips om uw SEO te verbeteren

Seo

Wilt u uw website beter laten weergeven op google op de belangrijkste zoekwoorden ?
Met deze tips die ik u hieronder geef, kunt u uw SEO verbeteren.
Wanneer iemand op google uw zoekwoord invoert moet uw website naar boven komen.

Het belang van de afkorting SEO is Search Engine Optimization ( Zoekmachine Optimalisatie ) , waarvan de strikte interpretatie het verbeteren van het ontwerp van de site is. Het hangt samen met het verbeteren van de situatie waarin webcrawlers onze site presenteren wanneer een klant een vraag stelt. Om de site te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat deze als een van de eersten in de ranglijst verschijnt, moeten we langs deze lijnen verschillende invalshoeken overwegen, die, nauwkeurig gedaan, een behoorlijke situatie voor onze site zullen garanderen.

Google zet de beste webpagina's op de eerste plaats. Wat meer is, hoe realiseert Google zich welke pagina's de beste zijn? In deze lijst met tips vindt u welke strategieën Google gebruikt om te ontdekken hoe.

Ondanks het feit dat dit overduidelijk lijkt, moet ik het vermelden. Google straft aanzienlijk veel websites die zicht niet aan de regels houden.

Een andere manier waarop Google moet beseffen welke website pagina's het beste zijn, is de tijd die op de website wordt doorgebracht. Als de kans bestaat dat het onderscheidt dat uw klanten veel energie in uw website steken, profiteert u ervan door uw website in de ranglijst te verbeteren.

Wat zouden we kunnen doen om te voorkomen dat klanten de website snel verlaten? Kortom, dat onze website is geüpgraded en dat we een geweldige content hebben is precies wat ze vragen natuurlijk. Maar daarnaast kunnen we de tijd opbouwen met bijvoorbeeld video's en foto's.

Omdat we als klanten meestal haast hebben, en wanneer we een pagina of bericht bekijken, stoppen we mogelijk als we iets zien dat ons opvalt. Op deze manier, als we de kans hebben dat we infographics en video's gebruiken, zijn er meer mogelijkheden voor de klant om te stoppen en de tijd die op onze site wordt doorgebracht te verlengen.

Hoe meer uw content wordt gedeeld op sociale netwerken, hoe beter uw SEO situatie zal zijn. Maak het eenvoudig voor uw klanten, plaats vangsten van interpersoonlijke organisaties in voor de hand liggende gebieden van uw site en natuurlijk in uw blogartikelen, zodat in het geval dat ze genoten van wat u hebt geschreven, ze het eenvoudig zullen hebben om het te delen. Op het moment dat u geweldige inhoud samenstelt, waarderen uw klanten de belangrijke gegevens die u hen hebt gegeven en moeten ze deze aan hun hele netwerk doorgeven.

Ik moet de instantie van Google+ specificeren. Het is hetzelfde oude ding dat de interpersoonlijke organisatie van Google niet echt met klanten heeft kunnen opschieten, in deze zin heeft de webindex ongelooflijk voordelen voor degenen onder ons die deze gebruiken. In het geval dat we onze blogberichten en pagina's op Google+ delen, profiteert dit enorm van onze situering.

Als account zal ik u mededelen dat toen ik dit begon vanuit pagina's en interpersoonlijke organisaties, ik een profiel heb aangemaakt in Google Mijn Bedrijf voor de winkel van mijn moeder, waar alle gegevens die worden ingevoerd, zijn gekoppeld aan Google+. Ik ging naar hun site, die op dat moment een slechte positionering van SEO-tips had (ik denk dat deze op de zesde pagina van de query-items verscheen). De volgende dag stond ik op nummer één.

Onthoud bovendien die personen waarvan u zich realiseert dat uw stof misschien leuk vindt, denk aan hen een e-mail of privébericht onafhankelijk van elkaar, en verwacht niet dat ze uw verspreiding op interpersoonlijke organisaties hebben gezien.

Ik snap deze 'betekenis niet? Dat we vanaf onze site verbinding maken met verschillende bestemmingen, interpersoonlijke organisaties, verschillende berichten, enzovoort. Zowel naar binnen als naar buiten verbindingen. En bovendien dat onze site is verbonden vanuit verschillende locaties: verschillende webtijdschriften over ons onderwerp die u onze inhoud fascineert, verschillende sites die ons suggereren, al onze informele organisaties zouden onze site moeten opvragen, enzovoort.

Wees hier voorzichtig mee. Het is veelzeggend dat deze verbindingen acceptabel zijn, het is voor niets goed dat een webpagina in een ander dialect, met schadelijke stof, infecties of zonder stof, met ons in verbinding staat. Inderdaad, als Google een kolossale mate van verbonden substantie vindt, op plaatsen die niet relevant zijn voor ons onderwerp, zal het ons straffen.

Je moet rekening houden met de verknoeide joins, omdat het misschien niet de eerste keer dat we het samenstelden verbroken waren, maar die site is van ruimte veranderd, is verdwenen, enzovoort. Op deze manier moeten we het aantal verbroken verbindingen afbreken en herstellen. Een uitstekend instrument om uit te zoeken hoeveel verbroken verbindingen er op onze site zijn, is Brokenlinkcheck.

Het is duidelijk dat als je jezelf moet plaatsen met specifieke catchphrases, deze in talloze delen van je site of blog moeten staan. Waar? Het belangrijkste is dat in titels en bijschriften, in de eerste 200 uitdrukkingen van de inhoud, de hele inhoud in intense of cursieve letters, in de meta-afbeelding, in de titel en de keuzemogelijkheden van de afbeeldingen, en uiteraard in de url (ze zouden wees kort en welwillend).

Ondanks dat het in verschillende delen is, moet u de hoeveelheid die u gaat herhalen ontleden. Bij voorkeur zouden deze catchphrases 0,5% moeten herhalen in de hele content. Er zijn verschillende apparaten die uw wachtwoordtarief bepalen.

Welke woorden kiezen we in ieder geval? Uiteraard persoonlijk geïdentificeerd met uw onderwerp, maar we moeten een onderzoek naar de trefzinnen voltooien om te onderzoeken welke woorden een hoger onderzoeksvolume hebben, aangezien dat gewoon de woorden zijn die we gebruiken om te positioneren. Een apparaat dat u kunt gebruiken om wachtwoorden te ontleden, is de Google Adwords-zoekwoordplanner.

Dit is absoluut noodzakelijk om onze klanten eenvoudiger en charmanter te maken om door te lezen, en niet te vluchten van onze blog wanneer ze zoveel inhoud samen zien. Gebruik daarom bijschriften, sterk, cursief, lijnscheiding, foto's, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat het een effectief doorzoekbaar boek is en snel door te lezen.

Een andere benadering om waarneembaarheid en SEO situering op te pikken, is door posts te maken waarin we verschillende bloggers, individuen of organisaties noemen, bijvoorbeeld rankings. Het is ook duidelijk dat dit experts zijn in hun kant en met veel werkrelaties (onthoud dat u ze suggereert).

Dit is duidelijk een van de belangrijkste perspectieven voor SEO-situering. In het geval dat u alleen zakelijke inhoud van uw organisatie opstelt en deelt, zullen zij deze niet delen, niet associëren, enzovoort. Google zal dus begrijpen dat het allesbehalve een fatsoenlijke stof is, en het zal u niet positioneren.

Ondanks dat u vanaf het begin gelooft dat het niet relevant is voor uw organisatie om een ​​blog op te stellen, heroverweeg het, is het een eenvoudige methode om substantiële inhoud te creëren, uzelf bekend te maken en uw imago te positioneren.

Een andere bijzondere methode om uw afbeelding of blog beter te leren kennen en positioneren, is door als bezoeker op verschillende sites op te stellen. Er zijn verschillende webtijdschriften die u toelaten om erover te schrijven, volgens een paar regels die u demonstreren. Langs deze lijnen maak je jezelf bekend en deze websites, die een enorm aantal toegewijden hebben, delen je en helpen je bij het plaatsen van jezelf, aangezien je door de url van je blog te verlaten je innerlijke verbindingen vergroot.

Ik snap deze 'betekenis niet? Het past zich perfect aan elk gadget aan, of het nu draagbaar is, tablet, digitaal boek, pc, tv, enzovoort. Dit heeft een van de belangrijkste vereisten gekregen die Google aantoont om de mogelijkheid te hebben om jezelf goed te situeren, aangezien de meeste klanten momenteel verkennen met een draagbare computer of tablet. Dus als onze site niet reageert, zullen ze snel vertrekken, wat een hoog terugketelpercentage oplevert.

Een handig instrument om te onderzoeken of uw site responsief is, is Screen Fly. Hierin kunt u gadgets wijzigen om te zien hoe uw pagina in elk van de laatste zou worden weergegeven. Je moet onderzoeken dat de vangsten niet erg klein zijn, dat de foto's zich ook aanpassen en niet het hele scherm bezitten, dat je je vingers niet hoeft te gebruiken om te verbreden omdat de letter klein is, enzovoort.

Om een ​​fatsoenlijke SEO situatie te garanderen, moet u tijdloze content samenstellen, geen breaking news. Aangezien flow news binnen een korte tijd niet meer wordt bekeken, en ondanks het feit dat u onmiddellijk een enorm aantal zoekopdrachten krijgt, is het op dat moment nutteloze substantie, omdat het verouderd is.

Evenzo, als je jezelf moet situeren door nieuws samen te stellen, zul je wedijveren met belangrijke merken kranten, tijdschriften, enzovoort, zodat ze je zullen tegenhouden.

Bovendien, ondanks het feit dat we onsterfelijke substantie samenstellen, moeten we rekening houden met de updates die na enige tijd kunnen plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld een positionering van de beste veelzijdige applicaties maakt, moet u weten of iemand stopt met werken, de naam verandert of niet meer de beste is.

Eerder heb ik aangetoond dat het energetisch voorgeschreven is om opnames op onze pagina's en webjournals te plaatsen, aangezien het de tijd die op internet wordt doorgebracht vergroot. Hoe het ook zij, vanaf welk stadium verbinden we de opnames? Het perfecte is YouTube, omdat het afkomstig is van Google, dit helpt bij het situeren in uw webzoekprogramma.

Op dezelfde manier is het niet verstandig om opnames legitiem naar onze site over te brengen, aangezien dit de activiteit en het stapeltempo zal belemmeren en de extra ruimte zal afnemen.

Een andere fase om opnames met elkaar te verbinden is Vimeo, een andere informele organisatie die momenteel in opkomst is en waar velen naar neigen, in tegenstelling tot YouTube.

De buitengewone puzzel, hoe krijg je een snellere stapelsnelheid van onze site? De belangrijkste zorg om te onthouden is de lay-out die we gebruiken, gevolgd door het aantal modules dat we hebben geïntroduceerd. We moeten onderzoeken of we ze echt allemaal gebruiken, of als we de kans willen hebben om een ​​die de hoop veel hindert te vervangen door een andere die steeds vruchtbaarder wordt.

De andere belangrijkste reden waarom onze site geleidelijk wordt geladen, zijn de afbeeldingen, we zouden ze tot het meest extreme moeten upgraden. Zoek plaatjes met de specifieke pixels die ze nodig hebben, plaatjes die bijna niets meten maar toch van acceptabele kwaliteit zijn, enzovoort. Een ongelooflijk online apparaat om te decreteren. Het opmerkelijke van de afgekorte structuur SEO zijn Search Engine Optimization, waarvan de extreme interpretatie het verbeteren van de sitestructuur is. Het wordt geassocieerd met het verbeteren van de toestand waarin webcrawlers onze site presenteren wanneer een klant een verzoek indient. Om de site te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat deze bij de eerste in de ranglijst verschijnt, moeten we daarom verschillende kanten overwegen, die, als ze correct zijn gedaan,

Rmdplay
Giessenburg 8
2135 EN Hoofddorp
Nederland
023-4100777

Reacties

Populaire posts van deze blog

25 voorbeelden van portfolio's voor copywriting + wat u moet opnemen en hoe u uw eigen kunt bouwen

I88 Esports